18.9.2018. 17:15
0
Herceg i Čović posjetili Dom za stare i nemoćne osobe u Ravnom
Boraveći u općini Ravno, hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović i predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg, zajedno s općinskim načelnikom Andrijom Šimunovićem i zastupnicom u Skupštini HNŽ-a Stanom Burić, u utorak su obišli Dom za stare i nemoćne osobe u Ravnom.

Tom prigodom ravnateljica Doma Anita Bukvić Previšić govorila je o radu te ustanove, kao i o budućim aktivnostima.

Istaknula je kako Dom pruža cjelovitu stručnu skrb koja uključuje stanovanje, prilagođenu prehranu za svakog štićenika, održavanje higijene, brigu o zdravlju, medicinski nadzor i održavanje prostora te skrb stručnog osoblja koje je uspješno završilo sve potrebne obuke.

Zahvalila je na potpori pri izgradnji Doma, izrazivši nadu kako će Dom nastaviti uspješno djelovati pružajući kvalitetnu skrb jednoj od najranjivijih kategorija društva.

„Neupitna opredijeljenost Vlade HNŽ-a za pomoć projektima iz područja socijalne skrbi zrcali se i u potpori izgradnje ovoga Doma koji će doprinijeti, ne samo smještaju i skrbi starih i nemoćnih, nego i revitaliziranju općine Ravno“, rekao je u prigodi posjeta predsjednik Herceg.

Tijekom boravka u Ravnom upriličen je i posjet Domu zdravlja gdje je razgovarano o njegovoj kadrovskoj i materijalnoj opremljenosti te spremnosti da u cijelosti odgovori potrebama žitelja Ravnog, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.


(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.