2.10.2018. 15:28
0
Velika opasnost za pješake u samom centru Sarajeva: Obrušio se dio fasade sa zgrade Katoličkog bogoslovnog fakulteta
Foto: Source.ba
Foto: Source.ba
Foto: Source.ba
Foto: Source.ba
Foto: Source.ba
Foto: Source.ba
U sarajevskoj ulici Musa Ćazim Ćatić, u samom centru grada, obrušio se dio fasade sa zgrade Katoličkog bogoslovnog fakulteta.

Piše: Haris Ahbabović

Radi se o ulici koja je veoma prometna, a ono što posebno zabrinjava je to da se dio fasade obrušio na trotoar kojim se svakodnevno kreće veliki broj pješaka.

Fasada na spomenutoj zgradi (dio koji se obrušio) je i dalje u vrlo kritičnom stanju, pa postoji ozbiljna prijetnja da se dio iste fasade ponovo obruši na ulicu i ugrozi građane Sarajeva.

U trenutku kada se odlomio dio fasade i pao na ulicu, trotoarom se, barem u blizini, na sreću nije kretao niko od pješaka.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.