3.10.2018. 15:39
0
Policija u Kantonu Sarajevo: Bićemo u operativnoj funkciji, sa permanentnim dežurstvom, na dan Općih izbora
Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, povodom općih izbora u Bosni i Hercegovini zakazanih za nedjelju, 7. oktobra, sačinila je Operativni plan „Izbori 2018“ te formirala Štab akcije "Izbori 2018“ čije je sjedište u ulici La Benevolencija na broju 16.

- U cilju realizacije i koordinacije mjera i aktivnosti u vezi s provođenjem Operativnog plana „Izbori 2018“, Štab akcije će u periodu od 08,00 sati dana 05.10.2018.godine do 08.10.2018.godine do 24.00 sata biti u operativnoj funkciji, s permanentnim dežurstvom.

Pozivamo građane i sve subjekte da daju svoj doprinos kako bi Opći izbori 2018. godine protekli u najboljem redu, bez smetnji i incidenata, a Uprava policije ovog ministarstva će preduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti - navedeno je u saopćenju MUP-a KS.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.