7.10.2018. 22:48
0
Drama u RS-u: Ne znam šta se dešava u Zvorniku, nešto se čudno dešava tamo. Ako tu bude velika razlika, onda je tu bila kupoprodaja
U Bosni i Hercegovini danas su održani Opći izbori.

Piše: Haris Ahbabović

Na ovim izborima građani Bosne i Hercegovine su birali članove Predsjedništva BiH, predsjednika i potpredsjednika RS-a, zastupnike u Parlamentu BiH i Parlamentu FBiH, zastupnike u NSRS i zastupnike u kantonalnim skupštinama.

"Vrlo će teško biti do kraja, i teško je proglasiti pobjednika, ovo je tijesna borba Ivanića i Dodika. Niko nije očekivao da će ova borba biti ovako neizvjesna. Vidjet ćemo šta će se desiti", rekao je Branislav Borenović, predsjednik PDP-a.

Prebrojano je preko 450 hiljada glasova iz cijele RS.

"Razlika je oko 1700 glasova između Dodika i Ivanića. To mogu da preokrenu dva biračka mjesta. Sve je neizvjesno. Mi u Bijeljini imamo više glasova, vodimo i u Doboju, kako sam dobio informacije. Ta razlika se povećava. Svaka stranka saopćava prvo ono što voli. Imam osjećaj da će ovaj put biti jako teško, to govorim iz neke korektnosti. Ostaje još mnogo glasova da se izbroji. Ne znam šta se dešava u Zvorniku. Nešto se čudno dešava tamo. Ako tu bude velika razlika, onda je tu bila kupoprodaja. Zvornik je uvijek bio bastion krađe i manipulacije", rekao je Borenović na press konferenciji.

"Ivanić vodi u Banjaluci, mislim da Ivanić ima prednost oko dvije hiljade glasova", rekao je Borenović.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.