7.10.2018. 23:14
6
Izetbegović i Džaferović proglasili veliku pobjedu: Prisutni uzvikivali "Bakire, Bakire", a onda uslijedio veliki vatromet
FOTO: N1
U Bosni i Hercegovini danas su održani Opći izbori.

Piše: Haris Ahbabović

Na ovim izborima građani Bosne i Hercegovine su birali članove Predsjedništva BiH, predsjednika i potpredsjednika RS-a, zastupnike u Parlamentu BiH i Parlamentu FBiH, zastupnike u NSRS i zastupnike u kantonalnim skupštinama.

Na press konferenciji SDA večeras se obratio predsjednik ove stranke, Bakir Izetbegović.

"SDA je osvojila veliku pobjedu, naročito Šefik Džaferović, koji je pobijedio u svim mjestima osim u TK. Čestitam i Ramizu Salkiću, on je pobijedio za potpredsjednika RS-a. Oni koji su izgovarali neke stvari pred izbore, su završili na nekom petom ili šestom mjestu, tamo gdje im i jeste mjesto", rekao je Izetbegović.

"Provjeravali smo više puta rezultate izbora, nismo željeli da izlazimo u javnost sa nepotvrđenim rezultatima. Ja sam pobijedio za člana Predsjedništva BiH", rekao je Šefik Džaferović, a onda su članovi SDA počeli da skandiraju "Šefik, Šefik".

Nakon što je Bakir Izetbegović počeo da odgovara na novinarska pitanja, pristalice SDA su skandirale "Bakire, Bakire", a potom su se čuli i tekbiri.

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.