10.10.2018. 14:40
6
PDA, A-SDA, Narod i pravda i Nezavisni blok potpisali sporazum o formiranju vlasti, isključena mogućnost koaliranja sa SDA
Elzina Pirić iz PDA navela je kako je sporazumom predviđeno da se vlast formira najprije na kantonalnom, a onda kreću razgovori za federalni i državni nivo.

Lideri četiri stranke PDA, A-sda, Naroda i pravde te Nezavisnog bloka potpisali su danas u Zenici sporazum o zajedničkom nastupu i razgovorima o formiranju vlasti na svim nivoima u BiH, piše Avaz.ba. 

Kako je rekla Elzina Pirić iz PDA, sporazumom je predviđeno da se vlast formira najprije na kantonalnom, a onda kreću razgovori za federalni i državni nivo.

 Također, sporazumom je isključena mogućnost koaliranja sa SDA.



(Lejla Trle)

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.