11.10.2018. 10:30
0
Čavara na donatorskoj večeri Nogometnog kluba 'Busovača'
U prigodi obilježavanja 70. obljetnice postojanja Nogometnog kluba "Busovača" u hotelu "Tisa" u tom gradu sinoć je upriličena donatorska večera "Plava noć".

- Važno je da smo u zajedništvu, da slavimo 70 godina postojanja NK 'Busovača'. Želim čestitati i zahvaliti svima onima koji su u ovih 70 godina ugradili dio sebe na bilo koji način. Vjerujem da svi mi koji smo se okupili na ovoj večeri istinski podupiremo da nogometni klub živi i da će živjeti još mnogo godina i kad nas ne bude - poručio je tom prigodom predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, pod čijim pokroviteljstvom je i upriličena donatorska večera.

Predsjednik Uprave NK "Busovača" Josip Mravak zahvalio je svima na dolasku i na potpori, koji su na bilo koji način pridonijeli uspješnom radu i djelovanju ovog Nogometnog kluba i u realizaciji donatorske večere.

- Sama ideja Plave noći je na 70. godišnjicu postojanja NK 'Busovača' će se zasigurno održavati i sljedećih godina ovdje u Busovači. Hvala svima vama koji ste svojim dolaskom dali potporu našem nogometnom klubu, jer kupovinom ulaznice pomogli ste radu kluba - kazao je Mravak, priopćeno je iz Ureda predsjednika FBiH.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.