30.10.2018. 14:44
0
Hitna sjednica Skupštine KS zakazana za 2. novembar zbog sigurnosne situacije u Sarajevu
Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo donio je danas odluku da se Hitna sjednica Skupštine Kantona na temu sigurnosne situacije u Sarajevu održi u petak 2. novembra 2018. godine sa početkom u 9 sati.

Vlada Kantona Sarajevo i policijski komesar MUP-a Kantona Sarajevo će dostaviti Kolegiju i zastupnicima Infomaciju o posljednim tragičnim dešavanjima u kojima su ubijeni pripadnici  MUP-a Kantona Sarajevo kao i prijedlog potrebnih mjera iz nadležnosti Skupštine i Vlade Kantona Sarajevo u svrhu unapređenja rada policije i bolje zaštite građana Kantona.

Podsjećamo, jučer je Komisija za sigurnost Skupštine Kantona Sarajevo održala sjednicu na kojoj je razmatrana sigurnosna situacija u Kantonu Sarajevo.

Nakon analize aktuelnih dešavanja, Komisija je donijela zaključke te je predložila Kolegiju da sazove hitnu sjednicu Skupštine KS o temi sigurnosne situacije u KS-u.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.