14.11.2018. 8:33
0
Čovjek u Hadžićima na ogradu postavio kabal da migranti mogu puniti telefone
Na putu prema kampu "Ušivak", jedan mještanin postavio je na ogradu svoje bašte produžni kabal kako bi migranti mogli puniti telefone.

Pored produžnog kabla stavio je natpis na engleskom "Here you can charge your phone" - "Ovdje možete napuniti svoj telefon". 

- Ovo jedan veliki gest jer migrantima su telefoni često važniji i od hrane, iz razloga što im je to jedini način komunikacije, kako sa porodicom tako i sa raznim volonterima i organizacijama koje im pomažu - kažu iz nevladine organizacije Pomozi.ba.


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.