19.11.2018. 17:07
0
Vukanović Dragana Čavića nazvao "efendijom", potom rekao da se NSRS pretvorila u klub svingera i javnu kuću
Nebojša Vukanović danas je na konstituirajućoj sjednici Nardosne skupšrine RS-a kazao da ga je smramota jer u istom redu s njim sjedi i Dragan Čavić.

- Mene je sramota što sjedim u istom redu sa efendijom Čavićem i to moramo ovdje danas javno da kažem. Ja sam bio u kampanji sa gospodinom Krsmanovićem, koji je svaki dan pričao o tome kako je pripremio VIP ćeliju za Dodika, a danas Krsmanović, Čavić i ostali izdajnici danas vode potpuno drugu priču", naglasio je.

Danas počinje sa radom novi, 10-ti saziv Narodne skupštine Republike Srpske. Umjesto da bude najvažnija institucija koja štiti Ustav, narod,instirucije i državu, ona je nažalost već pdavno urušena i ponižena, pretvorena u mehanizam vlasti za legalizaciju zloupotreba, nasilja, svakodnevnih kršenja zakona koje  donose.

Grupa poslanika promijenila je stranu, stranke i prešla na drugu stranu, izdavaši narod i glasače koji su im dali povjerenje. Sve to govori da se nažalost Narodna skupština pretvorila u Klub svingera i javnu kuću.

Imajući u vidu da su stranu promijenili iz interesa, funkcija a ne iz ubjeđenja, slobodno se mogu nazvati političkim prostitutkama. Možda da kao u Mađarskoj takve osobe mogu raspravljati, ali d anemaju pravo glasa – kazao je Vukanović.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.