27.11.2018. 11:08
0
Palestinac nožem izbo Marokanca u Mostaru
Povrijeđeni je kolima Hitne pomoći prevezen u Kantonalnu bolnicu "Dr. Safet Mujić"

Mostarska policija jutros je u četiri sata uhapsila Palestinca A. H. (19) nakon što je nožem nanio povrede A. K. (26) iz Maroka. 

Njih dvojica su se najprije posvađala u unajmljenoj sobi u ulici Mladena Balorde u mostarskom naselju Carina, nakon čega su se potukli.
 
U jednom trenutku je A. H. zgrabio nož i povrijedio A. K., koji je kolima Hitne pomoći prevezen u Kantonalnu bolnicu "Dr. Safet Mujić", prenosi Avaz.ba.

Iz ove bolnice nam je rečeno da je pacijent na obradi te da će više informacija o stepenu povreda, odnosno njegovom zdravstvenom stanju biti poznato kasnije.



(Lejla Trle)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.