5.12.2018. 8:53
0
Grupa građana razotkrila još jednog manijaka iz BiH: Supruga ne zna da se dopisujem s djevojčicama
Grupa ljudi sa prostora bivše Jugoslavije, okupljena u Facebook grupi "Stop pedofiliji SP", razotkrila je još jednog manijaka koji je nasjeo na lažni profil trinaestogodišnjakinje, a riječ je o B. Ć. iz Busovače.

Prema ustaljenom scenariju, 56-godišnji manijak prvi se javio djevojčici. Na početku razgovora zanimao se za njene lične podatke. Djevojčica je napisala da ima 13 godina, na šta joj je pedofil odgovorio da je mnogo stariji od nje.

Manijak je bio lukav  te je prvo djevojčici napisao kako joj ne želi smetati jer se takve poruke odmah pogrešno protumače, prenosi Avaz.ba.

Potom je napisao kako ima suprugu koja ne zna da se on dopisuje s djevojčicama. 

Trinaestogodišnjakinji je davao i komplimente, pišući kako je lijepa i da bi je pitao da mu bude djevojka da je on 15-godišnjak. Pitao ju je još rastu li joj grudi i g... te diraju li je dječaci. 

Čak joj je postavio pitanje bi li voljela kad poraste biti s mlađim ili starijim muškarcem. Sve ove poruke objavljene su na Facebook stranici „Stop pedofiliji SP“. 

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona rečeno  je da su upoznati sa slučajem, prenosi Avaz.ba. 


"Naši pripadnici poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u tom pravcu", rekao je  portparol MUP-a SBK Hasan Hodžić.




(Lejla Trle)
 
 
 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.