11.12.2018. 18:12
0
Požar u naselju Pargani: Brzom intervencijom vatrogasaca spriječene teže posljedice
Na licu mjesta bila je i patrola policije MUP-a BPK Goražde, ekipa "Elektrodistribucije" stigla je da bi isključila struju, a pomoć u gašenju pružili su i pojedini stanovnici Pargana

U kasnim popodnevnim satima na kući porodice Jusić u goraždanskom naselju Pargani izbio je požar, koji je zahvatio krovnu konstrukciju objekta.

Od momenta kada su primili poziv do lokaliziranja požara pripadnicima Profesionalne vatrogasne jedinice Goražde trebalo je manje od pola sata.
 
– Na lice mjesta odmah smo uputili jedan kamion – cisternu, a potom iz predostrožnosti i drugi. Reagirali smo na vrijeme i sve je završeno za dvadesetak minuta. I postojimo zbog ljudi ovog grada tako da mogu reći da nam je drago kada se ovakve situacije završe bez težih posljedica – kazao je komandir PVJ Goražde Benamir Uglješa.

Na licu mjesta bila je i patrola policije MUP-a BPK Goražde, ekipa "Elektrodistribucije" stigla je da bi isključila struju, a pomoć u gašenju pružili su i pojedini stanovnici Pargana, prenosi Avaz.ba.

Uzrok požara su, najvjerovatnije, neispravne elektroinstalacije. 



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.