25.12.2018. 15:00
0
Trump sedmogodišnjaku: I dalje vjeruješ u Djeda Mraza?
Postoje pitanja koja se jednostavno ne postavljaju.

"Čemu služi ovo dugme?, Šta ljudi misle o meni?, Da li vjeruješ u Djeda Mraza?"

Svi znamo da Djeda Mraz postoji. Ali iz nekog razloga, američki predsjednik je posumnjao u to tokom razgovora sa jednim djetetom za Badnje veče, u trpezariji Bijele kuće.

Donald Trup i njegova supruga Melanija su primali pozive od djece širom Amerike.

Djeca koja su zvala nadala su se da će doći do Norada, vladine agencije koja prati kretanje Djeda Mraza širom svijeta – koja još  funkcioniše, bez obzira na privremenu blokadu američke vlade.

Na neke pozive su odgvorili Donald i Melanija Trup i zahvaljujući reporteru Kevinu Diazu, saznajemo šta je predsjednik rekao.

Trump (dubokim glasom) obraća se dječaku Kolmanu: "Halo, je l’ to Kolman? Srećan Božić. Kako si? Koliko imaš godina?… Kako ti je u školi? Još vjeruješ u Djeda Mraza?

Snimci koji kruže društvenim mrežama prikazuju Trumpa koji kaže: "Zato što sa sedam godina, to već nije najbitnije, zar ne"?

Kolmanov odgovor nije najjasniji.

Kao što nije najjasnije ni zašto je Trump to pitao, jer, naravno, postojanje Djeda Mraza se ne dovodi u pitanje, prenosi CDM. 

Ostali pozivi su prošli bez incidenata i sa lijepim željama s obje strane.

"Nadam se da će ti se snovi ostvariti", rekla je Melanija tokom razgovora.



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.