7.1.2019. 13:22
0
Davor Dragičević javio se svom advokatu, poželio sretan Božić svim vjernicima
Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida Dragičevića iz Banja Luke, kojem se gubi svaki trag od 30. decembra 2018. godine živ je i zdrav, ali još uvijek nije htio otkriti lokaciju na kojoj se nalazi. Tokom dana oglasit će se videoporukom.

Njegov advokat Ifet Feraget kazao je da je Dragičević u velikom strahu, ali da je odlučio oglasiti se na današnji dan na pravoslavni Božić. Ni njemu nije poznato gdje se nalazi Dragičević. 

- Davor je poželio svim vjernicima sretan Božić - kazao je Feraget. 

On je potvrdio da je prije nekoliko dana kontaktirao Okružno javno tužilaštvo Banja Luka kako bi ih upozorio na prekomjernu silu i ponašanje MUP RS i zloupotrebu ovlasti u slučaju Davora Dragičevića. Interesantno je da se informacija o tome pojavila iz samog MUP RS i da je bilo riječi o "predaji Dragičevića uz uslov da mu se ne odredi pritvor". Feraget je negirao takve tvrdnje navodeći da je samo obavio konsultacije sa Okružnim javnim tužilaštvom. 

(NAP/Alen Avdić)
 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.