8.1.2019. 15:07
0
Vardo: Rudari će u 15 sati sići u jame te nastaviti rad
Račun Rudnika Zenica je deblokiran i rudari će, nakon što su propustili tri smjene, u 15 sati sići u jame te nastaviti rad - kazao je za Fenu predsjednik Sindikata Nijaz Vardo.

Račun je deblokiran i, ako Bog da, silazimo za nekoliko minuta u jamu - kazao je Vardo, koji dodaje kako su se stekli uslovi da im uprava isplati topli obrok za novembar prošle godine. 

Podsjetimo, zbog prestanka plaćanja duga za komunalno gradsko zemljište Grad Zenica je u petak Rudniku Zenica blokirao račun, koji je odblokiran nakon današnjeg sastanka i dogovora u Gradskoj upravi. 

Rudnik je po tom osnovu dužan ukupno tri, ali je račun bio blokiran zbog duga u iznosu od milion KM sa kamatama, a koji je bio prispio na naplatu.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.