12.1.2019. 9:40
0
Na Sokocu i u Livnu -16 stepeni, samo u Neumu i Mostaru temperatura iznad nule
Jutros je u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini vedro.

Temperature zraka u 07 sati  iznosila je: Livno i Sokolac -16 stepeni,Bjelašnica -15, Grude -13, Sarajevo, Široki Brijeg, Srebrenica i Tuzla -10, Ivan Sedlo -9, Bugojno -8, Bihać, Doboj, Sanski Most i Zvornik -6, Banja Luka -4, Gradačac i Trebinje -3, Mostar i Neum 1 stepen.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda danas će u Bosni preovladavati pretežno oblačno, a u Hercegovini  vedro vrijeme. U centralnim i istočnim područjima Bosne povremeno je moguće provijavanje slabog snijega. Vjetar u većem dijelu Bosne slab jugozapadni, a u Hercegovini umjerena bura. Dnevne temperature od -1 do 4, na jugu od 4 do 8 stepeni. 

U Sarajevu jutro sunčano, u tokom dana pretežno oblačno vrijeme. Dnevna temperatura oko -2 stepen Celzija.




(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.