16.1.2019. 19:07
0
Radmanović razgovarao s ambasadoricom Slovenije
Zamjenik predsjedavajuće Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović razgovarao je s ambasadoricom Slovenije u BiH Zoricom Bukinac, saopćio je Sektor Parlamentarne skupštine BiH za odnose s javnošću.

Ambasadorica je uručila Radmanoviću čestitku predsjednika Državnog zbora Republike Slovenije Dejana Židana povodom izbora za člana Kolegija Predstavničkog doma.

Zahvalјujući za čestitku, Radmanović je naglasio da je saradnja BiH i Republike Slovenije bila i ranije dobra, ali da je neprekidno treba jačati, posebno na ekonomskom planu.

Ističući da Republika Slovenija za BiH predstavlјa veoma važnu članicu Evropske unije, Radmanović je izrazio uvjerenje da će ta prijatelјska država nastaviti da snažno podržava evropski put BiH.

Ambasadorica Bukinac izrazila je nadu da će novoizabrana vlast u BiH biti formirana što prije kako bi Bosna i Hercegovina nastavila provođenje Evropske agende i što prije dobila status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji. 


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.