22.1.2019. 20:39
3
Sanja Cerić "prozvala" i Ajnu Jodanović u vezi seks afere koja trese Bihać, Jodanović tvrdi da Sanja Cerić "blati Krajinu"
Ajna Jodanović, viša asistentica na Pravnom fakultetu u Bihaću i predsjedavajuća Nezavisnog odbora Unsko-sanskog kantona, demantirala je sve navode koje je Sanja Cerić iznijela na svom blogu, prenosi Dnevni Avaz.

Cerić, koja je prijavila Sabahudina Blaževića da je neovlašteno snimao tokom seksa, a potom te snimke objavio na jednoj pornografskoj stranici, sada na svom blogu proziva i Jodanović.  

Tako je Cerić objavila da je njena kolegica A.J. na snimcima seksa dostavljenim Tužilaštvu USK, te da je na čelo Nezavisnog odbora došla uz Blaževićevu pomoć.  

U izjavi za Dnevni Avaz Jodanović ističe da nema nikakve veze s prijavom Sanje Cerić koja se odnosi na sporne snimke i predmet koji se vodi pred Tužilaštvom USK. Ona najavljuje da će se protiv laži iznesenih o njoj boriti pravnim sredstvima i putem nadležnih institucija.

- Sasvim se opravdano postavlja pitanje kakve veze imam ja s tim slučajem, s obzirom na to da nisam niti ću podnijeti prijavu protiv Blaževića po tom, niti po bilo kojem drugom osnovu. Zanimljivo je, ali i indikativno, da se od prvobitno 30, pa 20, pa osam ili koliko već žena koje je dotična prepoznala, iako se na snimcima, kako je izjavljivala za Avaz, ne vide lica aktera, na kraju bavi mnome - kaže Jodanović.  

Ona ističe da ne zna zbog čega se našla na meti Cerić, ali smatra da to ima veze s njenom pozicijom u Nezavisnom odboru.  

- Želim naglasiti da se od samog početka znalo da je temeljni razlog uplitanja mog imena u jednu ovakvu aferu bio da me diskreditiraju i da odstupim s mjesta predsjedavajuće ovog odbora - kaže Jodanović za Avaz.

Ona je kazala i da Sanja Cerić pisanjem neistina šteti ne samo pojedincima nego i cijelim porodicama i Krajini.  

- Sanja Cerić već duže vrijeme blati Krajinu i časne ljude koji su na različitim pozicijama i uživaju određeni ugled u društvu. Dotičnoj poručujem da se Krajina ne da tako lako te da njena nastojanja da uništi sada već desetak i više porodica neće uroditi plodom - zaključuje Jodanović.

- Pozivam one koje pišu o meni da nastave sa svojom borbom držeći se konkretno svojih prijava i da se potrude da to sve dokažu - kaže Jodanović, prenosi Avaz.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.