29.1.2019. 12:20
0
"HSN-ova Deklaracija je nastavak politike koja je već doživjela neuspjeh"
Deklaracija HNS-a nastavak je jedne politike koja je doživjela svoj neuspjeh, izjavio je za N1 bivši predsjednik Hrtvatske Stjepan Mesić.

 „ ...Hrvatska povlači svog ambasadora jer je bio na proslavi neustavnog Dana Republike Srpske, dakle dana koji je označio početak razbijanja BiH i najavio genocid u BiH, a u isto vrijeme plješće se Draganu Čoviću koji je takođe prisustvovao tom nelegalnom danu i podržava notornog razbijača BiH, a to je gospodin Dodik", izjavio je Mesić. 

Bivši predsjednik Hrvatske rekao je da je za BiH sada najvažniji evropski put, a da je besmilseo vraćati se na teme koje su definitivno riješene.


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.