30.1.2019. 13:51
2
Ovako je Komšić odgovorio novinarki HRT-a na provokativno pitanje nakon sastanka u Briselu
Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine jučer su otputovali u Brise, što je ujedno i njihova prva službena posjeta u inozemstvo otkako su izabrani na općim izborima u oktobru.

U Briselu su se sastali sa visokim dužnosnicima Evropske Unije (EU), prije svega sa predstavnicom Evropske Unije za vanjsku politiku i sigurnost Federicom Mogherini

Kako to već biva, protokolarno, nakon sastanka uslijedile su kratke izjave za predstavnike medija.

Jednog od članova predsjedništva, tačnije Željka Komšića vidno je iznerviralo pitanje novinarke HRT-a koje je glasilo: 

"Jeste li dotakli s gospođom Mogherini činjenicu da ne uživate povjerenje cjelokupnog hrvatskog biračkog tijela u Bosni i Hercegovini?" 

Na ovo pitanje Komšić je odgovorio u svom stilu, rekavši:  

"Gospođu Mogherini je nezamislivo interesirala ta činjenica. Ali kad bi se šalili", rekao je Komšić sarkastično.



(Lejla Trle) 

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.