13.2.2019. 12:06
3
Ovaj momak tvrdi da je otkrio lokaciju Edina Gačića: Da li će dobiti i nagradu koju je Kanton Sarajevo raspisao?
Internetom se širi snimak momka Sadmira Tarića koji je, prema njegovim tvrdnjama, zajedno sa kolegom Arminom Karićem dao ključnu informaciju u vezi sa lokacijom višestrukog ubice Edina Gačića.

U videu se može čuti svjedočenje ovog momka koji objašnjava kada je uočio Gačića, kako je pozvao policiju te šta se poslije dešavalo.

Prema njegovim riječima, sve se dešavalo u nedjelju. Tada je tokom obavljanja radnih zadataka na održavanju autoputa A1 Sarajevo - Tarčin, mahinalno pogledao s lijeve strane i vidio kako čovjek čuči. 

Policiju je, kaže, pozvao kao savjestan građanin, ali ne krije da bi mu novčana nagrada dobro došla.
 
Sadmir govori kako je postavio signalizaciju kao da radi s ciljem da bude tu dok ne dođe policija. 

"Meni je glava u torbi bila. Nisam bio ni svjestan da me mogao poginuti. Da nisam pozvao policiju ubio bi nekog, ubio bi nekog da otme auto, da pobjegn", govori Sadmir. 

Ostaje da vidimo da li će Sadmir Tarić uspjeti da dođe do nagrade od 50.000 KM, a koju je raspisala Vlada Kantona Sarajevo.  

U nastavku možete poslušati cijelu izjavu ovog mladića.




(Lejla Trle) 
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.