17.2.2019. 9:40
0
Majci troje djece potrebna pomoć u liječenju
Tridesetosmogodišnjoj Dijani Marinković-Lejić, majci troje maloljetne djece, neophodna je pomoć humanih ljudi u nastavku liječenja. Dijana živi u Štrpcima kod Prnjavora. Godine 2007. dijagnosticiran joj karcinom pluća četvrtog stepena. Dosadašnje liječenje koštalo je mnogo.

U suštini, ja se ne mogu izliječiti, ali sada postoji ta imunoterapija koja mi može olakšati ostatak vremena koje mi je ostalo. Terapije i ovi lijekovi koštaju mnogo, a novca nemam - poruka je Dijane Marinković-Lejić.

Hospitalizaciju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske Dijana je imala 5. februara ove godine, i to terapijom „održavanja“. Pomoć za Dijanu možete uplatiti na broj tekućeg računa 45405813000 u „UniCredit banci“ na ime Dijana Marinković ili na devizni račun u „Novoj banci“ 395550000036873889 SWIFT: NOBIBA22


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.