4.3.2019. 12:51
0
Halilović: Katica je samozvani ekspert, moj rad podržava 1.300 policajaca
Halilović je reagovao i na izjavu Admira Katice, ministra unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo koji je kazao da se ne radi o bilo kakvom političkom utjecaju i da je Haliloviću dato dovoljno vremena

Komesar MUP-a Kantona Sarajevo Mevludin Halilović izjavio je da se on ne bori za funkciju komesara, već da želi skinuti negativnu mrlju koju, kako je rekao, pokušavaju staviti na njegovu profesionalnu karijeru, i to "činjenicama" koje ne mogu dokazati.

Istakao je da je policijski komesar prva osoba koja treba provoditi zakon te da se na ovaj način vrši destabilizacija sigurnosne situacije u Kantonu Sarajevo.

Halilović je reagovao i na izjavu Admira Katice, ministra unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, koji je kazao da se ne radi o bilo kakvom političkom utjecaju i da je Haliloviću dato dovoljno vremena.

-Katica je samoprozvani ekspert koji treba da se udostoji jer je nazvao okupljanje policijaca kao grupu, a ustvari radi se potpisima 1.300 policajaca koji su podržali moj rad - naveo je Halilović u razgovoru za BHRT.

Naglasio je da je u svakoj zemlji kada toliko pocijskih službenika stane iza komesara ili bilo kojeg drugog zvaničnika policije to ozbiljan znak, prenosi BHRT.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.