4.4.2019. 14:05
0
BH Telecom donirao milion KM školama, sportskim klubovima i humanitarnim organizacijama
'Milion razloga za...' je naziv konferencije održane u prostorijama BH Telecoma povodom dodjele donacija pravnim licima za 2018.godinu. Dobitnici su osnovne i srednje škole, sportski klubovi i udruženja, humanitarne organizacije i društva.

Donirana sredstva su raspodijeljena na 313 pravnih subjekata. 

594.286 KM izdvojeno je za škole. 178.000 KM donirano je  amaterskim sportskim klubovima. 115.500 javnoj kuhinji, a 112.214 KM biće donirano za 43. udruženja koja se bave brigom o djeci sa posebnim potrebama.

Prikazan je video "Milion razloga za...“ u kojem su se dobitnici navedenih sredstava zahvalili BH Telecom-u koji je na ovaj način nastavio da uspješno njeguje društvenu odgovornost.

Najavljeno je da će BH Telecom s ciljem pružanja većeg kvaliteta svojih usluga u ponedjeljak, 8. aprila, potpisati dokument za dodjelu dozvole za korištenja radiofrekvencijskog spektra i puštanje 4G tehnologije.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.