20.4.2019. 20:56
0
Navijači Slobode navijali za Zrinjski, Širokobriježani skandirali “Bit će Zrinjski k..ac šampion”
U susretu 27. kola Premijer lige BiH, na Tušnju su danas fudableri Slobode pobijedili ekipu Sarajeva rezultatom 2:1 (0:1), a bilo je zanimljivo i na tribinama.

Poznato je da Tuzlaci gaje veliki rivalitet prema Sarajevu, a nakon izjednačujućeg gola Muharema Čivića sa tribina se čulo navijanje “Zrinjski, Zrinjski”.

Ipak i aktulni prvak je poražen od Širokog Bijega sa 1:0, te je razlika ostala četiri boda. I na tome meču, u trenutku kada je tim sa Pecare postigao gol, domaće pristalice su skandirale “Bit će Zrinjski k..ac šampion”…, prenopsi Sport centar.




(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.