25.4.2019. 10:33
1
Potresni govor oca Slaviše Krunića: Nisam izgubio dijete, već brata. Zar je ovo pogled koji sam zaslužio. Pomozite nam da nađemo ubice
Jauci porodice ubijenog banjalučkog biznismena Slaviše Krunića prolamali su se danas dvoranom u Banjaluci, a zajedno sa roditeljima plakali su svi zaposleni iz njegovih kompanija, rodbina i prijatelji koji su došli na komemoraciju.

– Dragi moj sine čekam tvoj poziv… Zovni me, molim te, Moj Slavo. Nisam izgubio dijete, već brata.., Jedino moj dijete… Zar je ovo pogled koji sam zaslužio –  rekao je u suzama Drago Krunić, gledajući u sliku svog ubijenog sina na komemoraciji.

U dvorani su se zaučuli i bolni jauci majke Koviljke.

– Kukavice stanite pred Sektor. Pokažite se pred nas! Pronađite ubice moga Slave… – ponavljala je uznemireno majka Koviljka.

Otac ubijenog banjalučkog biznismena zamolio je sve da na ljudski način pomognu porodici, ali i policiji da rasvijetli zločin, prenosi Srpskainfo.com.

– Moj sin ni od koga nije zaslužio da se meni i mojoj djeci vraća nešto loše. Ovdje nije u pitanju politika već plaćeno ubistvo i ubijeđen sam da će ga MUP profesionalno rasvijetliti – jecajući je rekao Slavišin otac.

–  Živim za pravdu, umrijeću za pravdu. Pomozite meni i MUP da nađemo prave ubice. To nam treba i hvala vam. Molim vas, izađite mi u susret kao roditelju da pronađe ubice svoga sina. Očekujem vašu samo ljudsku podršku, ja ću s porodicom nastaviti život da pomognem porodicu, meni ništa ne treba – kazao je otac Drago, dok je majka Koviljka plakala.

Na komemoraciji su prisustvali i brojni predstavnici društvenog i političkog života RS, te direktor policije RS Darko Ćulum, piše Srpskainfo.

Dragan Čavić, blizak prijatelj ubijenog Banjalučanina Slaviša Krunića, istakao je da je on bio odlučan, opredijeljen, čvrst, razuman, humanista.




(Lejla Trle)




1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.