25.4.2019. 15:07
0
Specijalna antiteroristička jedinica pretražuje teren u Glamočanima gdje je izvršeno trostruko ubistvo
Specijalna antiteroristička jedinica i pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet, od ranih jutarnjih časova pretražuju teren na području Glamočana gdje je izvršeno trostruko ubistvo.

Policijski službenici MUP-a Srpske ranije su lišili slobode Emilija Baldu i Gorana Milanović koji se sumnjiče da su izvršili krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića u Glamočanima.   

U bjekstvu je jedan od napadača Benedi Đukanović i za njim je raspisana potjernica, a u toku istrage policija je otkrila da je on pobjegao vozilom "golf sedam" bijele boje registarske oznake 003-K-770.   

"Policija moli sve građane da ukoliko primijete navedno vozilo da pozovu telefonski broj 122 ili da jave najbližoj policijskoj stanici", poručila je načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović, prenosi ATV.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.