17.5.2019. 8:04
0
Nastavljena potraga za šestogodišnjim dječakom u Begovom Hanu
Rano jutros nastavljena je potraga za šestogodišnjim dječakom koji je pao u nabujali potok u utorak poslije podne u Begovom Hanu kod Žepča, a području će osim ranijih učesnika dati i službenici Civilne zaštite RS.

Kako je vodostaj i Mračajske rijeke i Bosne opao, ponovo se pretražuje od mjesta na kome je dječak nestao do ušća u rijeku Bosnu. Uz pomoć teških mašina pretražena su mjesta na kojima su bili nanosi koje je nanijela bujica.

Pretraga terena, obala, te korita rijeke Bosne čamcima i bespilotnim letjelicama u protekla tri dana potrage nije dala rezultate.

U akciji će i danas osim mještana učestvovati i pripadnici GSS-a, rafting klubova, te civilnih zaštita.

Podsjećamo, dječak Ibrahim Mešeljević (6) je vozeći biciklo izgubio ravnotežu te je, u pokušaju da spasi bicikl, upao u nabujali potok Mračaj, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.