24.5.2019. 11:20
2
Dragan Čović o "Rođenim": Emocije ne mogu nestati, nema gdje nisam bio zbog Veleža
Velež je blizu povratka u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, poznato je da je Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH, nekada bio veliki navijač “Rođenih”.

Čović se u intervjuu za BHT dotakao upravo Veleža i doba kada je navijao za ovaj mostarski klub.

– Pa dobro, vrijeme čini svoje. Emocije ne mogu nestati nikada, ali da se vremenom transformiraju, to je tačno. Ja sam kao dijete navijao za Velež, u svojoj mladosti sam bio navijač Veleža. Ne postoji stadion gdje je Velež igrao izvan Mostara, gdje nisam bio. Ako hoće ko raspravljati o emocijama, evo mu materijala, nek raspravlja – govori Dragan Čović u intervjuu za "Jedan" na BHRT-u, prenosi Oslobođenje. 

– Drago mi je dao je Velež ponovo ušao u Premijer ligu. Zaslužuje mnogo bolje uvjete, mnogo bolji ambijent. Da ne bi opet došao u sličnu situaciju u kojoj je bio par puta – konstatovao je Čović.





(Lejla Trle) 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.