24.5.2019. 11:58
2
Damir Nikšić: Ko bi i pomislio da neko može da zapapi i zašarafi displej na fasadu koja predstavlja kulturno-historijsko naslijeđe
Damir Nikšić objavio je danas u svom stilu komentar kao i fotografiju led displeja na zgradi koja predstavlja kulturno-historijsko naslijeđe, a u kojoj je, između ostalog, smještena i nevladina organizacija Asocijacija xy.

"Ko bi i pomislio da neko sa tako divnom misijom kao što je http://www.asocijacijaxy.org može tako žestoko da zapapi i zašarafi displej na fasadu koja predstavlja kulturno-historijsko naslijeđe ovog grada. Ako se nevladine organizacije sa tako časnom namjenom ponašaju ovako neoliberalno i bahato, šta očekivati od onih koji gaze preko svega u trci za profitom? Ne znam koliko će koštati sanacija fasade nakon što se ovo ruglo ukloni, ali znam otprilike ko bi je mogao platiti. Nažalost, ako postoji uredna dokumentacija i dozvola, onda će sanaciju platiti porezni obveznici", napisao je Nikšić na svom Facebook profilu.

Kako navodi, jedina utjeha bi mogla biti to što će "osoba koja je potpisala dozvolu možda letiti sa posla". 

"Mada ne mislim da bi tu trebala biti nadležna nekakva interna disciplinska komisija. Mislim da bi Kanton morao podnijeti krivičnu prijavu protiv nadležnih i odgovornih, ako se uspiju dogovoriti ko je to", zaključio je. 





(Lejla Trle) 



2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.