5.7.2019. 11:54
0
Brown Sugar RnB: Zadnje pripreme za veliku ljetnu zabavu na bazenu
Pred nama je prvo ljetno specijalno izdanje već nadaleko popularnog serijala Brown Sugar RnB. Red Bull i FM Jam ekipa su organizacijom dva prethodna specijalna izdanja u Domu mladih i Zetri, pokazali da je moguće na jednu noć napraviti specijalni event prostor za nezaboravan doživljaj.

 Bazen na Termalnoj rivijeri u Sarajevu je šansa da se ispod zvjezdanog neba napravi posebna zabavna noć sa popularnim zvukom i posebnim audio vizualnim doživljajem.

Bazen Termalne rivijere i hotel Hills u subotu će biti mjesto zabave gdje se očekuje veliki broj raspoložene RnB i hip hop publike. Merakoon i DJ Soul ponovo su zaduženi za plesnu muziku, dok Pal-e ekipa obećava vizuelne efekte koji će upotpuniti doživljaj ove posebne noći. Pored bazena će se moći uživati i u Brown Sugar RnB koktelima specijalno osmišljenim za ovu priliku.

Specifičnost ovog  open air izdanja je početak u 18h sati, što će publici dati priliku da uživa u plesu, kupanju, i zabavi uz zalazak sunca. Kao i na prethodnim specijalnim edicijama mogu se očekivati i dodatna nenajavljena iznenađenja, koja će upotpuniti spektakl. Korištenje bazena moguće je do 20:15h, a nakon toga slijedi noćni dio eventa, koji traje do 23:59. Posjetioci koji koriste bazen tokom subotnjeg dana, svoj boravak mogu nastaviti tako što će napustiti bazen te ponovo ući sa kartom ili pozivnicom za event.

Na ovaj event ulaze posjetioci koji imaju pozivnice, a u prodaji je i ograničeni broj ulaznica. Karte su u prodaji u sistemu kupikartu.ba, te će se jedan mali dio karata moći nabaviti na ulazu na događaj po cijeni od 15 KM sa uključenom konzumacijom.

Pogodnosti nude i hotelski partneri Hills i Hollywood koji će svima koji žele potpuni ugođaj i rezervaciju sobe za ovu subotu uz pokaz pozivnice ili karte omogućiti popuste i do 20%.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.