14.7.2019. 10:06
0
Norvežanin na godišnjem u Mostaru čistio kontejnere u kvartu
Olav Furo je Norvežanin. Svake godine posjećuje Mostar u kojemu i ovo ljeto provodi sedam dana svoga godišnjeg odmora.

Furo je bio nemalo iznenađen količinom smeća u svome mostarskom kvartu, pa je odlučio sam donekle popraviti komunalnu situaciju. Barem oko kvartovskog kontejnera.

Njegovom prijatelju iz Mostara, koji je bolje upoznat s komunalnim problemima u gradu, ova je situacija bila dosta zanimljiva, pa nam je poslao fotografije i napisao par riječi o Olavu.

“Olav je tri sata po mostarskom ćelopeku čistio i na kraju očistio prostor oko jednog kontejnera blizu IV. osnovne škole u Mostaru”, napisao je njegov prijatelj u poruci.

Na kraju je dodao kako ovaj potez zaslužuje čestitke i da posluži kao primjer svim stanovnicima Mostara, piše “Bljesak“.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.