1.8.2019. 9:24
1
Gračanica: Požar u firmi “Mlinoles”
Sat iza ponoći u gračaničkoj firmi “Mlinoles” buknuo je veliki požar, koji je zahvatio višenamjensku nastrešnicu i prijetio da se proširi na prostor sa drvnim sortimentima.

Nakon dojave, gračanički vatrogasci su izašli na lice mjesta, i kako ističe komandir Dževdet Čamdžić, nakon desetak minuta krenuli su sa gašenjem požara. 

U fabrici je pričinjena velika metarijalna šteta.

Svoju pomoć vatrogascima ponudilo je nekoliko gračaničkih firmi, kao što su “Klaus Lehman”, “Metal dom”, JP “Komus”... 

Dvojica gračaničkih vatrogasaca Nermin Kadić i Mihret Alić, gaseći požar, primijetili su i psa čuvara koji je bio vezan za halu. On je bio životno ugrožen te su mu nadljudskim naporima spasili život, prenosi Avaz. 

Očekuje su uviđaj kojim će, osim policijskih službenika PU Gračanica, rukovoditi inspektor protivpožarne zaštite MUP-a Tuzlanskog kantona.



(Lejla Trle) 

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.