24.8.2019. 15:11
1
Sadik Ahmetović: Nemam nikakvu političku ambiciju, jedina ambicija je da svi zajedno u Srebrenici napravimo najbolji rezultat
Nakon što su predstavnici Bošnjaka u Općini Srebrenica javnosti i liderima probosanskih političkih stranaka uputili otvoreno pismo kojim pozivaju na zajednički nastup na lokalnim izborima 2020., danas su održali još jedan radni sastanak.

Njihov koordinator Sadik Ahmetović za Oslobođenje je izjavio:

''Odnos prema Srebrenici svakog od nas je mjera našeg morala i naše ljudskosti. Nemam nikakvu političku ambiciju, moja jedina ambicija je da svi zajedno uradimo najviše sto možemo kako bi u Srebrenici iduće godine napravili najbolji rezultat, rezultat koji će vratiti nadu, vratiti ponos svakom od nas koji je volimo i osjećamo.

Ono sto mogu ponuditi je razgovor sa svakim pojedincima i strankom da da naše jedinstvo bude naša Srebrenica. Ima perioda kada smo uspješno radili i dobijali izbore u Srebrenici, kao direktni učesnik tog vremena sam spreman svoje iskustvo koje imam staviti na raspolaganje.

Znam da mi to možemo, znam da imamo znanje i iskustvo, znam da osjećamo da to trebamo uraditi , zato pozivam sve nas da ostavimo sujete i naše političke razlike i da radimo zajedno. Srebrenica jeste i bit će stub opstanka naše zemlje''.

(Alen Avdić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.