27.8.2019. 17:29
0
Uhapšen vozač Renaulta koji je sinoć u Briješću pregazio Safeta Curića, koji je ležao na cesti
FOTO: Dnevni Avaz
U sarajevskom naselju Briješće sinoć je poginuo pješak. Nesreća se dogodila u 20:45 sati u Brezanskoj ulici u ovom sarajevskom naselju.

Naime, smrtno je stradao Safet Curić, koji je prilikom nesreće ležao na cesti. Stradali je u momentu nesreće ležao na cesti. Vozač ga nije vidio te je tom prilikom automobilom prešao preko njega. 

Inače, njegovi susjedi tvrde da je bio liječeni alkoholičar. 

Vozač Renaulta V.G. (1970. godište) uhapšen je jutros u 2:50 sati nakon što je izazvao saobraćajnu nesreću u sarajevskom naselju Briješće, a u kojoj je poginuo 54-godišnji pješak.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.