31.8.2019. 13:08
0
Vozač Škode, koji je vozio u pogrešnom smjeru, vjerovatno bio pijan, automobili se raspali od siline udara
FOTO: D. Pasalic / Dnevni Avaz
Stravična saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 3:30 sati na autoputu A1 kod Kaknja, u mjestu Tičići, kada su na licu mjesta poginuli vozač BMW-a iz Sarajeva i vozač Škode iz Kaknja.

Podsjećanja radi, došlo je do direktnog sudara Škode i BMW-a, a utvrđeno je da je vozač Škode vozio u suprotnom smjeru na autoputu, te da se uključio na naplatnim kućicama u Kaknju.

Kako saznaje Dnevni Avaz, uviđajne ekipe koje su izašle na mjesto nesreće ne pamte prizor poput jutrošnjeg.

- Svašta smo vidjeli, radili, međutim, ovo je stravično - komentirali su.

Kako nezvanično saznaje Avaz, vozač Škode u pijanom stanju kretao se suprotnom trakom i ostvario direktan sudar s BMW-om. U BMW-u se nalazio 27-godišnji A.O., inače muzičar iz Dernek banda, koji se vraćao sa svirke u Zavidovićima.

Naime, vozač Škode uredno je uzeo tiket za prolazak na naplatnim kućicama u Kaknju, međutim, umjesto da nastavi voziti svojom trakom, prešao je u suprotnu i nastavio voziti prema Zenici suprotnim smjerom, prenosi Avaz.

Uspio je doći do Tičića, međutim, u tom trenutku naišao je BMW. Od siline udara, iz oba automobila ispali su motori, a Škoda se doslovno sva raspala.

Uviđajem na licu mjesta rukovodila je dežurna tužiteljica Tužilaštva ZDK.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.