15.9.2019. 8:39
3
Mediji objavili identitet nasilnika koji su tukli mladića i djevojku u Mostaru, radi se o navijačima Zrinjskog
Nakon pojave šokantnog snimka iz Mostara, gdje trojica nasilnika tuku mladića i djevojku na očigled brojnih gostiju, Dnevni Avaz je sinoć objavio identitet ovih momaka.

Naime, među napadačima je Arman Maksumić, poznat policiji odranije po nasilničkom ponašanju, a koji je navodno angažiran na obezbjeđenju kluba „Daleka obala“ gdje se napad i dogodio, prenosi Avaz.

Ništa manje nisu billi agresivni njegovi prijatelji Vegim Čočaj i Bojan Marjanović, također poznati odranije kao nasilnici zbog čega su često privođeni.

Policiji su najviše poznati po tučama i navijačkim izgredima, a kako saznaje Avaz od izvora bliskog istrazi važe za članove navijačke skupine Zrinjskog, „Ultras“.

Video možete pogledati OVDJE.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.