15.9.2019. 11:30
0
Crnadak u Beču ponovo skreće pažnju na problem odlaganja radioaktivnog otpada na Trgovskoj gori
Ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak održaće konferenciju za novinare u Banja Luci, a tema konferencije između ostalog je i aktuelna politička situacija u BiH i učešće delegacije BiH koju predvodi ministar Crnadak na 53. Generalnoj konferenciji Međunarodne agencije za nuklearnu energiju (IAEA) u Beču.

Kako je istaknuto na ovoj Konfernciji će BiH ponovo skrenuti pažnju na problem odlaganja radioaktivnog otpada na Trgovskoj gori.

Inače, u petak je u organizaciji Inicijative Trgovska mora reci - NE MOŽE  u Novom Gradu održan protestni skup i potpisivanje istoimene peticije. Još jednom je snažno poslana poruka protivljenja izgradnji odlagališta nuklearnog radioaktivnog otpada u Trgovskoj gori, na samoj granici Bosne i Hercegovine.

(Patria / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.