16.9.2019. 21:45
0
Porodični sukob u Tuzli, mladića udarili sjekirom
U tuči u kojoj je učestvovalo više osoba u tuzlanskom naselju Kiseljak teško je povrijeđen 17-godišnjak.
Akteri tuče su rodbinski vezani i bili su pijani. 

U obračunu su učestvovale i žene, a navodno je tuča izbila kada su se dvije sestre žestoko posvađale.

Sedamnaestogodišnjaku je teške povrede sjekirom nanio R. L. iz Tuzle, potvrđeno je za Avaz iz Operativnog centra MUP-a TK.

"Nakon događaja mladić koji je povrijeđen prevezen je u UKC Tuzla, na Odjel za ortopediju i traumatologiju, gdje su mu ljekari konstatovali teške tjelesne povrede, a odatle je premješten na Odjel kardiovaskularne hirurgije, gdje je i zadržan na liječenju",  saopšteno je iz MUP-a TK, prenose Nezavisne. 

Kako su naveli o ovom događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a uviđaj su obavili službenici PS Zapad, zajedno s pripadnicima Odjela kriminalističke policije PU Tuzla.

(Lejla Trle) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.