23.9.2019. 12:15
0
Na graničnom prijelazu Klek pronađeno gotovo 14 kilograma marihuane
Gotovo 14 kilograma marihuane pronađeno je u subotu navečer na graničnom prijelazu Klek u automobilu s lakom prikolicom albanske registracije u kojem su bili 24-godišnji vozač i 18-godišnji suputnik, obojica Albanci, saopćila je danas dubrovačko-neretvanska policija.

Vozilo je, ističu iz policije, pristupilo ulaznoj graničnoj kontroli, a policijski službenici i carinici su tokom kontrole posumnjali na krijumčarenje droge.  

Nakon dobivenog naloga za pretragu vozila, pronašli su 15 paketa s ukupno 13,73 kilograma marihuane, skrivena u posebno izrađenom spremištu ispod zadnjih sjedišta u vozilu.  

Albanci su, nakon provedene kriminalističke istrage, privedeni u dubrovački zatvor uz krivične prijave za krivično djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.