4.10.2019. 12:31
0
Tuča u Banjaluci: Mladić napao ženu, pa njega istukao njen sin
N.P. i M.D. iz Banjaluke uhapšeni su juče zbog sumnje da su učestvovali u tuči u Ulici carice Milice u Banjaluci.

Policijskoj stanici Policijske uprave Banjaluka juče je prijavljeno da je u pomenutoj ulici došlo do verbalnog i fizičkog sukoba više osoba. Policija na mjestu događaja nije zatekla učesnike tuče.

"S obzirom da na licu mjesta nisu zatečena lica, operativnim radom zbog sumnje da su učestvovali u tuči,  identifikovani su i lišeni slobode N.P. i M.D. iz Banjaluke", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Kako "Nezavisne" saznaju, Nemanja P. (26) napao je i nanio više povreda četrdesetdvogodišnjoj ženi, a zatim se umiješao njen sin Marko D. (20) i istukao njega.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenih, prenose Nezavisne.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.