8.10.2019. 20:38
0
Porodica iz Viteza ne zna zbog čega im se Tamara Pavlović nije javljala, prijatelji je viđali kako šeta po Makarskoj
FOTO: Facebook
Tamara Pavlović, 24-godišnja djevojka iz Viteza koja se nije vratila kući nakon odrađene turističke sezone u Tučepima, pronađena je u ponedjeljak kasno navečer u hotelu u Makarskoj, piše Avaz.

Kako kažu iz porodice za 24sata.hr, djevojka se nikome nije javljala pet dana jer je isključila sve mobitele. Nakon što ju je policija locirala članovi njene porodice su odmah krenula po nju. Ne znaju šta je razlog njenom ponašanju.

Podsjećanja radi, djevojka je sezonu završila 30. septembra, a 3. oktobra se odjavila iz hotela i prema riječima njezine cimerice, krenula na autobusku stanicu. Od tada joj se izgubio svaki trag.

Njezini prijatelji javili su već ranije porodici da je viđena kako šeta po Makarskoj. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.