27.11.2019. 16:10
0
Predstavljeni rezultati trogodišnjeg SOS programa za mlade – YES Centar
U srijedu 27. novembra 2019. godine u Sarajevu je održana konferencija „Program osnaživanja i zapošljavanja mladih“ SOS Dječijih sela BiH.
SOS Dječija sela BiH već tri godine implementiraju Program za mlade – YES Centar, koji ima za cilj socio-ekonomsko osnaživanje mladih iz ranjivih i teže zapošljivih kategorija stanovništva. 

Tokom konferencije ćemo prezentirati rezultate trogodišnjih aktivnosti Programa za mlade – YES Centra, te najaviti projekat u oblasti podrške zapošljavanju mladih u naredne tri godine, finansiran od Ministarstva za saradnju i ekonomski razvoj Savezne Republike Njemačke. 

Zvanicama će se između ostalih obratiti Mirela Gruenther-Đečević, nacionalna direktorica SOS Dječijih sela BiH i Kornelia Maier, iz Hermann Gmeiner fonda Savezne Republike Njemačke. 

Uz panel diskusiju na temu “Položaj mladih na tržištu rada”, zvanice će moći obići i štandove mladih ljudi koji su kroz YES Centar SOS Dječijih sela BiH pokrenuli vlastite biznise.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.