7.12.2019. 15:30
0
Na Diplomatskom bazaru u Crnoj Gori predstavljeni bh. proizvodi
Ambasada Bosne i Hercegovine u Crnoj Gori učestvovala je na tradicionalnom humanitarnom Diplomatskom bazaru koji je, u organizaciji Međunarodnog kluba žena, održan 7. decembra 2019. godine u Podgorici.

Ambasada Bosne i Hercegovine je, zahvaljujući izuzetno dobrom odzivu i donacijama bosansko-hercegovačkih proizvođača imala priliku predstaviti vrlo raznovrstan asortiman proizvoda i ostvariti značajan finansijski doprinos ukupnom fondu Bazara. Na štandu Bosne i Hercegovine su predstavljeni proizvodi firmi Hifa Oil, Banjalučka pivara, Sarajbosna, Swisslion, Violeta, Vispak, Mira Prijedor, Binvest Posušje, Stanić Group, Alma Ras, EIN Natural, Pčelarstvo Krešić, Ingea Bio, Bernina, Klas, Hepok, Semić Visoko, Vitinka, Vino Petijević, Megle, Prijedorčanka - Gazdina rakija, Gazdinstvo Ljubibratić i Werkstatt Studio Sarajevo.

Na Bazaru se predstavio značajan broj stranih diplomatsko – konzularnih predstavništava a prikupljena sredstva će biti donirana JU „Komanski Most“ Podgorica, ustanovi za smještaj djece i odraslih sa umjerenim, težim i teškim smetanjama u intelektualnom razvoju kao i nekoliko organizacija i ustanova u cilju poboljšanja uslova života i rada.



(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.