10.1.2020. 21:10
7
Sebija Izetbegović o KCUS-u: Mi smo među najboljim zdravstvenim ustanovama u regionu, imamo najsavremenije aparate
Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS) upriličio je danas pozdravni prijem i druženje za specijalizante.

Na ovaj način menadžment i uposlenici KCUS-a zaželjeli su dobrodošlicu mladim kolegama, a prisutnima se obratila generalna direktorica KCUS Sebija Izetbegović.

Izetbegović je kazala da se od mladih kolega očekuje da puno rade, nastoje naučiti što više, budu odgovorni i ljubazni međusobno i prema bolesnicima, te da se potrude da po završetku dobiju i stalno zaposlenje u najvećoj i najboljoj zdravstvenoj ustanovi u BIH.

- U svojem boravku u KCUS poštujte sve uposlenike, od svakoga možete naučiti nešto. Iskoristite vrijeme da napredujete i naučite posao od starijih kolega. Nastojte sa svojim mentorima izgraditi odnos uzajamnog poštovanja i prijateljstva, koje će trajati cijeli život. Gradite međusobno prijateljstva i kolegijalan i kvalitetan odnos, to će vam pomoći u životu i radu. Sretni ste da dolazite u KCUS kakav je sada - kazala je Izetbegović. 

Dodala je da je KCUS sada ustanova sa najboljom dijagnostičkom i terapijskom opremom, ali i izrazito stručnim i educiranom kadrom.

- U ovom trenutku možemo reći i da smo među najboljim zdravstvenim ustanovama u regionu. Prvi smo nabavili najsavremenije dijanostičke i terapijske aparate, koji ni danas nemaju mnoge naše kolege u susjednim zemljama. Vi ste generacija ljekara koja će nas zamijeniti i s toga je na Vama velika odgovornost. Potrudite se da u svom radu budete najbolji i date najbolje od sebe - zaključila je direktorica KCUS-a. 

(Fena / Haris Ahbabović)

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.