13.1.2020. 11:13
0
Hitna sjednica Doma naroda PSBiH
Hitna sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH zakazana je za srijedu, 15. januar 2020. Na dnevnom redu je Izbor članova zajedničkih komisija oba doma Parlamentarne skupštine BiH iz Doma naroda:

Zajedničke komisije za odbranu i sigurnost BiH, Zajedničke komisije za nadzor nad radom Obavještajno-sigurnosne agencije BiH, Zajedničke komisije za ekonomske reforme i razvoj,  Zajedničke komisije za evropske integracije, Zajedničke komisije za administrativne poslove i Zajedničke komisije za ljudska prava.

Također, trebali bi biti imenovani članovi delegacija Parlamentarne skupštine BiH iz Doma naroda,  delegacije Parlamentarne skupštine BiH u Interparlamentarnoj grupi BiH u Interparlamentarnoj uniji (IPU), delegacije Parlamentarne skupštine BiH u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Evrope (PSVE), delegacije Parlamentarne skupštine BiH u Parlamentarnoj skupštini Organizacije za sigurnost i saradnju u Evropi (PSOSCE), delegacije Parlamentarne skupštine BiH u Parlamentarnoj skupštini Sjevernoatlantskog saveza (PSNATO).

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.