29.1.2020. 9:28
0
Vučić danas u Bosni i Hercegovini
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas će posjetiti Mrkonjić Grad gdje će biti održan sastanak sa zvaničnicima Republike Srpske, a potom u Drvaru prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke i pogona fabrike "Jumko".

Vučić, Dodik i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović posjetiće u 8.30 časova Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu, a 9.00 časova planirano je obraćanje visokih zvaničnika.

U 9.15 u zgradi opštine Mrkonjić Grad biće održan sastanak Dodika, Cvijanovićeve, predsjednika Narodne skupštine RS Nedeljka Čubrilovića, premijera Radovana Viškovića i predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Nakon sastanka, u 9.45 predviđene su izjave za novinare, najavljeno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH.

Nakon posjete Mrkonjić Gradu, Dodik i Vučić će u 11.20 prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke u Drvaru, a u 11.35 predviđen je obilazak Doma zdravlja.

Obraćanje Dodika i Vučića planirano je u 12.00 časova, a u 12.15 otvaranje pogona fabrike "Jumko", nakon čega su predviđene izjave za novinare u 12.45 časova.

U 13.00 časova Vučić i Dodik posjetiće Muzej - Titova pećina, prenosi N1.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.