29.1.2020. 13:26
3
Pogledajte govor Ismira Juske o kojem bruje mediji u BiH
Ministar za boračka pitanja Ismir Jusko iako, kako je kazao, nije imao namjeru da govori, ipak je odlučio da se obrati zastupnicima i zahvali ministrima u Vladi KS-a, bez obzira na nastavak njegove političke ili profesionalne karijere

Rekao je da je u proteklom periodu imao snažnu podršku kantonalnih ministara i da ne bi mogao izdržati pritisak kojem je bio izložen da nije bilo njih. Kako kaže, u proteklom periodu nalazio se na čelu ministarstva koje se bavi populacijom s teškim životnim sudbinama i da je u kompletnom mandatu imao podršku drugih ministara. Naveo je i nekoliko primjera i zahtjeva koji se odnose na boračku populaciju koji su bez ikakvih problema podržani.

- Možda će me moj govor skupo koštati, ali hvala vam za sve što ste uradili, kazao je Jusko nakon čega se izgrlio s ministrima i dobio aplauz u Skupštini KS-a.

Njegov govor pogledajte u nsastavku.




(Admir Oručević)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.