10.2.2020. 10:32
0
Nikšić: Napad na Stojanovića dokaz kakvu državu želi SDA
"Jučerašnja objava Elvisa Kondžića, šefa kabineta predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, predstavlja još jedan u nizu napada SDA jurišnika na sve one koji se drznu javno progovoriti o ponašanju i kriminalu SDA klike", istakao je Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a.

"Objava kojom se šef Kuba poslanika u Skupštini Kantona Sarajevo Igor Stojanović napada samo zato što nema “odgovarajuća” krvna zrnca po mjeri njih iz SDA predstavlja samo još jedan dokaz kakvu Bosnu i Hercegovinu oni žele. Igor Stojanović je dijete Sarajeva, sportaš koji je kao maloljetan odlučio da ostane u svom gradu, brani ga i dijeli sudbinu sa svim svojim sugrađanima.

Uzaludno je vas iz SDA podsjećati kako se i Bakir Izetbegović požurio slikati s reprezentativcima Bosne i Hercegovine koji su kao omladinci osvojili Evropsko prvenstvo, sa reprezentacijom u kojoj je Igor bio direktor i u kojoj su igrala djeca iz cijele Bosne i Hercegovine. Svakako, što se tiče Bakira i vas iz SDA, podrška se završila tim slikanjem, jer vi Bosnu i Hercegovinu ne doživljavate baš kao zemlju svih njenih građana, ravnopravnih i slobodnih.

Za vas postoje oni koji su privilegovani jer bespogovorno izvršavaju želje kapitena i selektora samozvane bošnjačko-bosanske reprezentacije.
Pa, dragi naši, s nama u SDP-u ne možete tako. Svjesni smo mi kako je i Igor kao i svi drugi 'nepodobni' postao meta SDA jurišnika onog trenutka kada je u Skupštini Kantona Sarajevo počeo postavljati neugodna pitanja u vezi kriminala SDA-ovih dužnosnika, kao i inicirati sjednicu na kojoj bi se raspravljalo o katastrofalnim uslovima liječenja i odlasku kadrova na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Nikakve prijetnje, uvrede i nikakve funkcije ne mogu kupiti Igorovu ni šutnju bilo koga iz SDP-a. Mi ćemo se boriti samo istinom protiv vaših laži, ali i protiv kriminala i korupcije u Bosni i Hercegovini", naveo je Nikšić.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.